Te afli inHome / Alte tutoriale / Aparate foto / Aducerea unui laptop sau PDA

Aducerea unui laptop sau PDA

printati pagina print   font: image minus  image plus   messengercompsv   salveaza acest articol!compsv

Atunci când iti organizezi fotografiile digitale pe,zile, săptămâni sau luni, după data lor originala, este dificil să vă amintiţi exact unde au fost facute imaginile. Un înregistrator de voce poate ajuta, dar, uneori, situaţia nu se prezintă a fi utila pentru noi (cum ar fi un eveniment sportiv zgomotos, o biserică liniştită, sau pe un colţ de stradă, în mijlocul orei de vârf). Astfel, dacă aveţi de gând să fie în aceste împrejurimi, un notebook simplu, sau un PDA poate fi tot ce ai nevoie pentru a înregistra numele şi informaţii importante despre subiectele foto. Asiguraţi-vă că aduceti ceva suficient de mic pentru a se potrivi in geanta aparatului de fotografiat digital pentru a fi transportat uşor.

 

Ti-a placut? Rasplateste-ne cu un like, pe retelele de socializare! Multumim :)

 

   

Alte articole:

  • Accesoriile aparatului foto digital

    Sfaturi utile pentru achizitionarea si utilizarea aparatului de fotografiat digital. Informatii despre memorie, cititoare de carduri, genti de camere, plus ponturi pentru obtinerea celor mai bune fotografii digitale.

  • Cumpararea unui aparat foto digital

    Cumpararea unui aparat de fotografiat digital pentru a începe distractia in lumea fotografiei digitale sau inlocuirea aparatului de fotografiat vechi? Cititi sfaturi despre cum se obtine cel mai bun aparat de fotografiat digital economisind banii dumneavoastra.

Loading

Alte articole

Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul compsv.ro ca sa primesti stiri prin email!

Subscribe Unsubscribe


Facebook Like

CSS valid! Valid XHTML 1.0 Strict