Te afli inHome / Alte tutoriale / Aparate foto / Aveti grija cand cumparati camere folosite

Aveti grija cand cumparati camere folosite

printati pagina print   font: image minus  image plus   messengercompsv   salveaza acest articol!compsv

Ganditi-va ca economisiti cativa lei daca cumparati un aparat mai vechi, folosit in locul celor mai noi modele in top. In timp ce vine vorba de economisirea unei sume de bani este intotdeauna o idee buna, de luat in considerare atunci cand cumparati un aparat de fotografiat digital utilizat, mai ales unul on-line

Asadar va sfatuiesc sa urmariti acesti pasi:cardul poate fi rupt datorita utilizar. Dacă este posibil, încercaţi să examinati aparatul de fotografiat pentru a se asigura că se introduce şi scoate cardul de memorie al aparatului de fotografiat digital, plus observarea daca sunt piese rupte. In cazul in care camera are un DSLR, a se vedea cât de usor se atasa si detaseaza lentile.

Desi aceasta problema este rara, aparat de fotografiat digital LCD se poate blocat,off-pixel. Desi acest lucru nu va afecta fotografiile facute, un off-pixel necolorat poate fi enervant atunci cand compuneţi fotografii sau revizuirea imagini luate.

Acestea pot varia intre fotografii si pot, de asemenea, sa apara numai in functie de durata de expunere. Verificati zgarieturi, etc - acestea nu pot afecta fotografia dvs., dar va afecta atunci cand altii se vor uita la aparatul de fotografiat.

Mai important, asigurati-va ca nu existe nici o coroziune in cazul in care va introduceti bateria camerei. Evident, mai puteţi testa un aparat de fotografiat digital, folosit înainte de cumpărare, mai bine, mai ales din moment ce camerele digitale folosite nu vor mai veni cu garantii. Şi, desigur, chiar şi camerele digitale noi pot venii cu defectiuni. O opţiune este de a cumpăra un aparat de fotografiat digital, renovat direct de la producător. Acestea au fost examinate, şi in multe cazuri, vin cu o garanţie limitata.

 

Ti-a placut? Rasplateste-ne cu un like, pe retelele de socializare! Multumim :)

 

   

Alte articole:

  • Accesoriile aparatului foto digital

    Sfaturi utile pentru achizitionarea si utilizarea aparatului de fotografiat digital. Informatii despre memorie, cititoare de carduri, genti de camere, plus ponturi pentru obtinerea celor mai bune fotografii digitale

  • Cumpararea unui aparat foto digital. Sfaturi utile

    Cumpararea unui aparat de fotografiat digital pentru a începe distractia in lumea fotografiei digitale sau inlocuirea aparatului de fotografiat vechi? Cititi sfaturi despre cum se obtine cel mai bun aparat de fotografiat digital economisind banii dumneavoastra.

Loading

Alte articole

Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul compsv.ro ca sa primesti stiri prin email!

Subscribe Unsubscribe


Facebook Like

CSS valid! Valid XHTML 1.0 Strict