Te afli inHome / Alte tutoriale / Aparate foto / Benificiile unui vizor optic

Benificiile unui vizor optic

printati pagina print   font: image minus  image plus   messengercompsv   salveaza acest articol!compsv

Multe camere digitale la pret scazut,mai ales camere compacte, nu au un vizor optic pentru a te uita atunci cand faci fotografii. In schimb, trebuie sa utilizati un ecran LCD / vizor pentru a compune imagini. Care nu au un vizor optic pot cauza urmatoarele probleme:

Un ecran LCD necesita putere, astfel se consuma bateriile mai repede decat daca ati fi avut un vizor optic.

In timpul zilei sau in orice alta situatie, cu o mare cantitate de lumina ambientala, ecranul LCD poate fi dificil de vazut. Posibil sa aveti nevoie pentru a porni o lumina de fundal, daca este cazul, si acest lucru necesita utilizarea mai multor baterii.

Desigur, atunci cand faceti fotografii in care aparatul este indreptat direct la soare sau in apropierea, niciodata nu trebuie sa utilizati un vizor optic.

 

Ti-a placut? Rasplateste-ne cu un like, pe retelele de socializare! Multumim :)

 

   

Alte articole:

  • Accesoriile aparatului foto digital

    Sfaturi utile pentru achizitionarea si utilizarea aparatului de fotografiat digital. Informatii despre memorie, cititoare de carduri, genti de camere, plus ponturi pentru obtinerea celor mai bune fotografii digitale

  • Cumpararea unui aparat foto digital. Sfaturi utile

    Cumpararea unui aparat de fotografiat digital pentru a începe distractia in lumea fotografiei digitale sau inlocuirea aparatului de fotografiat vechi? Cititi sfaturi despre cum se obtine cel mai bun aparat de fotografiat digital economisind banii dumneavoastra.

Loading

Alte articole

Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul compsv.ro ca sa primesti stiri prin email!

Subscribe Unsubscribe


Facebook Like

CSS valid! Valid XHTML 1.0 Strict