Te afli inHome / Alte tutoriale / Aparate foto / Buton conceput pentru stergerea fotografiilor

Buton conceput pentru stergerea fotografiilor

printati pagina print   font: image minus  image plus   messengercompsv   salveaza acest articol!compsv

Mai ales daca sunteti un incepator si trebuie sa faceti o multime de fotografii pentru practica, sau chiar daca sunteti un fotograf experimentat, care stie de bracketing poate contribui la asigurarea unor fotografii bune in situatii de iluminare dificila, asigurandu-va ca aparatul de fotografiat digital are un buton pentru"delete" sau pentru a sterge poza. In acest fel se pot elimina fotografiile nedorite rapid, fara sa fie nevoie sa navigati prin meniuri.

Multe camere digitale permit chiar sa elimine fotografiile care sunt salvate in memorie. Dupa ce se face o fotografie, fotografia rezultata ramane pe ecranul LCD pentru cateva secunde. In acest interval de timp va puteti decide daca opriti salvarea fotografiei,sau nu.

 

Ti-a placut? Rasplateste-ne cu un like, pe retelele de socializare! Multumim :)

 

   

Alte articole:

  • Accesoriile aparatului foto digital

    Sfaturi utile pentru achizitionarea si utilizarea aparatului de fotografiat digital. Informatii despre memorie, cititoare de carduri, genti de camere, plus ponturi pentru obtinerea celor mai bune fotografii digitale

  • Cumpararea unui aparat foto digital. Sfaturi utile

    Cumpararea unui aparat de fotografiat digital pentru a începe distractia in lumea fotografiei digitale sau inlocuirea aparatului de fotografiat vechi? Cititi sfaturi despre cum se obtine cel mai bun aparat de fotografiat digital economisind banii dumneavoastra.

Loading

Alte articole

Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul compsv.ro ca sa primesti stiri prin email!

Subscribe Unsubscribe


Facebook Like

CSS valid! Valid XHTML 1.0 Strict