Te afli inHome / Alte tutoriale / Aparate foto / Camere foto digitale destinate copiilor

Camere foto digitale destinate copiilor

printati pagina print   font: image minus  image plus   messengercompsv   salveaza acest articol!compsv

Sunteti interesati in invatarea copiilor tai cum sa faca fotografii digitale, dar teama ca ar putea strica accidental cei 12 megapixeli ai aparatului digital, prin scaparea aparatului?

Companiile următoarele ofera camere digitale, care vizează un set mai mic. Fisher Price ofera pentru copiii ,special, un aparat de fotografiat digital,cu care pot lucra prescolari si copii mai mici.Are butoane mai mari, o fereastră de previzualizare LCD, si o conexiune USB la un calculator.Camera este rezistenta la apa , "construit pentru a supravietui cadere dupa cadere".

Modelul Pixie Polaroid disponibil pe culorile roz si galben sau albastru si portocaliu care suporta trei megapixeli.Camera are o aderenta mai mare, ecran LCD, si opt jocuri incorporate.

Camera Vtech's Kidizoom este construita cu o prindere usoara pentru copii.Camera poate fi conectata la un televizor sau calculator. Cateva optiuni de editare foto sunt disponibile, iar camera vine chiar cu cateva jocuri.

 

Ti-a placut? Rasplateste-ne cu un like, pe retelele de socializare! Multumim :)

 

   

Alte articole:

  • Accesoriile aparatului foto digital

    Sfaturi utile pentru achizitionarea si utilizarea aparatului de fotografiat digital. Informatii despre memorie, cititoare de carduri, genti de camere, plus ponturi pentru obtinerea celor mai bune fotografii digitale

  • Cumpararea unui aparat foto digital. Sfaturi utile

    Cumpararea unui aparat de fotografiat digital pentru a începe distractia in lumea fotografiei digitale sau inlocuirea aparatului de fotografiat vechi? Cititi sfaturi despre cum se obtine cel mai bun aparat de fotografiat digital economisind banii dumneavoastra.

Loading

Alte articole

Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul compsv.ro ca sa primesti stiri prin email!

Subscribe Unsubscribe


Facebook Like

CSS valid! Valid XHTML 1.0 Strict