Te afli inHome / Alte tutoriale / Aparate foto / Caracteristicile stabilizatorului de imagine

Caracteristicile stabilizatorului de imagine

printati pagina print   font: image minus  image plus   messengercompsv   salveaza acest articol!compsv

Mentinerea stabilitatii camera dvs. digitale atunci cand faceti fotografii este vital daca doriti sa ramana fotografii clare, fara neclaritati. Cand excesul de lumina este disponibil, stabilizarea este mai putin importanta ca aparatul de fotografiat digital sa poate realiza fotografii cu viteze rapide, astfel, anuland orice agitare a mainilor. Cu toate acestea, atunci cand fotografiati in conditii de luminozitate scazuta sau subiecte aflate in miscare, un dispozitiv de stabilizare cum ar trepied sau altceva este foarte recomandat.

Ce se intampla daca nu puteti aduce un trepied? Puteti sa va plasati aparatul digital pe ceva deasupra a unui obiect solid? Daca nu, va puteti ajusta setarile camerei digitale pentru a realiza fotografii mai rapide decat imagini intunecate

Fotografi care intentioneaza sa faca fotografii in actiune, noaptea, sau sport in aceste conditii trebuie sa cautati camere digitale construite cu stabilizare optica a imaginii. Acestea pot compensa, uneori, shake-uri minore inerente a aparatului de fotografiat digital, in timpul unei sedinte foto.

 

Ti-a placut? Rasplateste-ne cu un like, pe retelele de socializare! Multumim :)

 

   

Alte articole:

  • Accesoriile aparatului foto digital

    Sfaturi utile pentru achizitionarea si utilizarea aparatului de fotografiat digital. Informatii despre memorie, cititoare de carduri, genti de camere, plus ponturi pentru obtinerea celor mai bune fotografii digitale

  • Cumpararea unui aparat foto digital. Sfaturi utile

    Cumpararea unui aparat de fotografiat digital pentru a începe distractia in lumea fotografiei digitale sau inlocuirea aparatului de fotografiat vechi? Cititi sfaturi despre cum se obtine cel mai bun aparat de fotografiat digital economisind banii dumneavoastra.

Loading

Alte articole

Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul compsv.ro ca sa primesti stiri prin email!

Subscribe Unsubscribe


Facebook Like

CSS valid! Valid XHTML 1.0 Strict