Te afli inHome / Alte tutoriale / Aparate foto / Cat de mult este nevoie de zoom optic?

Cat de mult este nevoie de zoom optic?

printati pagina print   font: image minus  image plus   messengercompsv   salveaza acest articol!compsv

Cu multitudinea de optiuni de camere digitale disponibile, o singura intrebare puteti spune este cat de mult zoom optic aveti cu adevarat nevoie pentru tipurile de fotografii pe care doriti sa faceti? Achizitionarea unui aparat de fotografiat digital, cu un zoom optic mai mare este mai scump decat unul cu doar un zoom 2x sau 3x, astfel incat aceasta decizie poate afecta foarte mult portofelul dvs.

Desi nu exista reguli dure si rapide,luati in considerare urmatoarele sugestii. Creati in principal fotografii la prieteni si la familie, cum ar fi in situatii sociale sau de evenimente? Daca este asa, un zoom de 2x sau 3x ar trebui sa fie bun.

Cautam fotografii in aer liber, sau de-a face fotografii cu elemente arhitecturale din peisajul urban? Un zoom de 5x + va poate ajuta sa realizati fotografii de la departeare, fara a perde detaliile.

Interesat e in a face fotografii cu animale salbatice unde trebuie sa stati ferit sa nu le speriati, a evita alungarea animalelor departe,sau la evenimentele sportive unde locul poate fi situat in al treilea nivel, apoi de la varful punti de observare in metropolele mari, sau alte situatii in care va fi greu pentru a obtine aproape un subiect? Aceast zoom de 7x + poate fi necesar pentru a obtine fotografiile dorite.

 

Ti-a placut? Rasplateste-ne cu un like, pe retelele de socializare! Multumim :)

 

   

Alte articole:

  • Accesoriile aparatului foto digital

    Sfaturi utile pentru achizitionarea si utilizarea aparatului de fotografiat digital. Informatii despre memorie, cititoare de carduri, genti de camere, plus ponturi pentru obtinerea celor mai bune fotografii digitale

  • Cumpararea unui aparat foto digital. Sfaturi utile

    Cumpararea unui aparat de fotografiat digital pentru a începe distractia in lumea fotografiei digitale sau inlocuirea aparatului de fotografiat vechi? Cititi sfaturi despre cum se obtine cel mai bun aparat de fotografiat digital economisind banii dumneavoastra.

Loading

Alte articole

Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul compsv.ro ca sa primesti stiri prin email!

Subscribe Unsubscribe


Facebook Like

CSS valid! Valid XHTML 1.0 Strict