Te afli inHome / Alte tutoriale / Aparate foto / Cumpara un filtru UV

Cumpara un filtru UV

printati pagina print   font: image minus  image plus   messengercompsv   salveaza acest articol!compsv

In functie de aparatul de fotografiat digital, puteti achizitiona un filtru pentru UV (ultraviolete) care e montat sau fixat pe partea de sus a lentilei. Motivele pentru care merita achizitionarea de aceste sunt:

1.Motivul cel mai important - un filtru UV poate ajuta la prevenirea obiectivul dvs. de a fi zgariat sau deteriorat. Filtrele UV acopera obiectivul dvs. al aparatului de fotografiat digital, ceea ce inseamna ca se zgarie numai filtrul. Inlocuirea unui filtru deteriorat este de obicei mult mai ieftin decat inlocuirea unui obiectiv deteriorat al aparatului de fotografiat digital.

2. Un filtru UV poate ajuta la prevenirea razele ultraviolete sa patrunda in obiectivul aparatului foto digital, uneori, rezultate fiind in fotografii mai bune, mai ales daca faceti o multime de fotografii in aer liber.

3. Filtrele UV sunt clare, ceea ce inseamna ca nu vor mai trebui modificate setarile camerei foto digitale cand faci fotografii. Asigurati-va ca aveti un filtru care se potriveste cu dimensiunea obiectivului, sau va trebui sa achizitionati un adaptor add-on pentru a se potrivi filtru pe partea de sus a lentilei. Filtrele UV sunt foarte comune, insa, ar trebui sa fii capabil sa gasesti unul care se potriveste prin a lua aparatul de fotografiat digital la un magazin de camere.

 

Ti-a placut? Rasplateste-ne cu un like, pe retelele de socializare! Multumim :)

 

   

Alte articole:

  • Accesoriile aparatului foto digital

    Sfaturi utile pentru achizitionarea si utilizarea aparatului de fotografiat digital. Informatii despre memorie, cititoare de carduri, genti de camere, plus ponturi pentru obtinerea celor mai bune fotografii digitale.

  • Cumpararea unui aparat foto digital

    Cumpararea unui aparat de fotografiat digital pentru a începe distractia in lumea fotografiei digitale sau inlocuirea aparatului de fotografiat vechi? Cititi sfaturi despre cum se obtine cel mai bun aparat de fotografiat digital economisind banii dumneavoastra.

Loading

Alte articole

Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul compsv.ro ca sa primesti stiri prin email!

Subscribe Unsubscribe


Facebook Like

CSS valid! Valid XHTML 1.0 Strict