Te afli inHome / Alte tutoriale / Aparate foto / Cumpara un capac suplimentar la obiectiv

Cumpara un capac suplimentar la obiectiv

printati pagina print   font: image minus  image plus   messengercompsv   salveaza acest articol!compsv

Imaginaţi-vă că o bucată de plastic la 10, 20 lei ar putea cauza atât de multe probleme, dar este adevarat. Păstrarea obiectivului al aparatului de fotografiat digital este acoperită de o importanţă viaţă lungă şi utilă pentru aparatul de fotografiat digital. Obiectivul la aparatul de fotografiat digital se poate obţine cu uşurinţă pătat, murdar, sau acoperit cu amprentele, în special în cazul în care nu este acoperită atunci când sunt depozitate.

Deci, din moment ce capacele de lentile sunt de obicei destul de ieftin, de ce să nu mergeţi mai departe şi cumperati un capac suplimentar pentru a plasa în geantă - înainte de a fi prea târziu?

 

Ti-a placut? Rasplateste-ne cu un like, pe retelele de socializare! Multumim :)

 

   

Alte articole:

  • Accesoriile aparatului foto digital

    Sfaturi utile pentru achizitionarea si utilizarea aparatului de fotografiat digital. Informatii despre memorie, cititoare de carduri, genti de camere, plus ponturi pentru obtinerea celor mai bune fotografii digitale.

  • Cumpararea unui aparat foto digital

    Cumpararea unui aparat de fotografiat digital pentru a începe distractia in lumea fotografiei digitale sau inlocuirea aparatului de fotografiat vechi? Cititi sfaturi despre cum se obtine cel mai bun aparat de fotografiat digital economisind banii dumneavoastra.

Loading

Alte articole

Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul compsv.ro ca sa primesti stiri prin email!

Subscribe Unsubscribe


Facebook Like

CSS valid! Valid XHTML 1.0 Strict