Te afli inHome / Alte tutoriale / Aparate foto / De ce utilizati Shade Lens?

De ce utilizati Shade Lens?

printati pagina print   font: image minus  image plus   messengercompsv   salveaza acest articol!compsv

Un bun mijloc de intretinere a camerei digitale e lens shade ( numita si parasolar), care se ataseaza la lentila camerei, si ajuta la protectia impotriva razelor solare. Multe camere digitale, chiar vin preambalate cu un astfel de accesoriu. Cu toate acestea, daca sunt facute fotografii in conditii de lumina slaba, puteti lua în considerare sa nu se folosesca acest accesoriu.

Cu toate acestea, exista trei motive bune pentru utilizarea intotdeauna a lens shade pe aparatul foto digital:

1. Chiar si in situatii de luminozitate scazuta, acest accesoriu va contribui în continuare la transformarea luminii directa catre aparatul de fotografiat digital

2. Parasolarul poate ajuta la protejarea obiectivului de praf si ramasite, eventual prelungirea duratei de viata a lentilelor.

3. Parasolarul poate ajuta la reducerea efectului de "orbire" pe fotografiile digitale, ca atunci cand se executa fotografii in aer liber cu zilele luminoase sau insorite.

 

Ti-a placut? Rasplateste-ne cu un like, pe retelele de socializare! Multumim :)

 

   

Alte articole:

  • Accesoriile aparatului foto digital

    Sfaturi utile pentru achizitionarea si utilizarea aparatului de fotografiat digital. Informatii despre memorie, cititoare de carduri, genti de camere, plus ponturi pentru obtinerea celor mai bune fotografii digitale.

  • Cumpararea unui aparat foto digital

    Cumpararea unui aparat de fotografiat digital pentru a începe distractia in lumea fotografiei digitale sau inlocuirea aparatului de fotografiat vechi? Cititi sfaturi despre cum se obtine cel mai bun aparat de fotografiat digital economisind banii dumneavoastra.

Loading

Alte articole

Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul compsv.ro ca sa primesti stiri prin email!

Subscribe Unsubscribe


Facebook Like

CSS valid! Valid XHTML 1.0 Strict