Te afli inHome / Alte tutoriale / Aparate foto / Doua considerente atunci cand cumparati un aparat foto nou

Doua considerente atunci cand cumparati un aparat foto nou

printati pagina print   font: image minus  image plus   messengercompsv   salveaza acest articol!compsv

Va planificati sa cumparati un nou aparat de fotografiat digital? Printre multele optiuni pe care trebuie sa le faceti sunt, inclusiv megapixeli, calitatea imaginii,si capacitatea de zoom, aici sunt doua lucruri ce ar trebui luate in considerare:

Tipul de card media: Exista o multime de tipuri de media disponibile pentru camere, cum ar fi CompactFlash, SecureMedia, etc.Din cauza achizitiilor mele anterioare de carduri CompactFlash, care le-am folosit in camere mai mari, daca se modernizeaza, nu as vrea sa cumper un aparat de fotografiat, care a folosit un alt tip de memorie cu exceptia cazului in celelalte caracteristici ale sale au depasit cu mult pe cele ale camerelor concurente. Preturile de memorie scad, dar cardurile nu sunt inca ieftine si nu vreau sa "dau cu piciorul" investitiei doar pentru ca s-au modernizat.

Unele camere sunt concepute in asa fel, ca nu toata lumea foloseste manualul cu instructiuni. De exemplu, viitorul (la momentul scrierii acestuia), Sony Cyber-shot DSC-F828 foloseste formatul Sony Memory Stick, dar acest aparat de fotografiat digital, de asemenea, suporta CompactFlash si microdrive.

Tipul de baterii: Daca utilizati baterii reincarcabile, factorul in decizia de cumparare dumneavoastra daca este sau nu de "vis", aparatul de fotografiat accepta aceleasi tipuri de baterii. Eu detin sase sau sapte seturi de baterii AA NiMH si ar fi foarte obosit de a mai achizitiona un aparat de fotografiat, care are propriul tip de baterie personalizat. Desigur, in cazul in care aparatul de fotografiat digital ofera dublu de megapixeli, un obiectiv cu zoom mai mare, si fotografii mai bune calitativ, s-ar putea reconsidera (rentabil).

 

Ti-a placut? Rasplateste-ne cu un like, pe retelele de socializare! Multumim :)

 

   

Alte articole:

  • Accesoriile aparatului foto digital

    Sfaturi utile pentru achizitionarea si utilizarea aparatului de fotografiat digital. Informatii despre memorie, cititoare de carduri, genti de camere, plus ponturi pentru obtinerea celor mai bune fotografii digitale

  • Cumpararea unui aparat foto digital. Sfaturi utile

    Cumpararea unui aparat de fotografiat digital pentru a începe distractia in lumea fotografiei digitale sau inlocuirea aparatului de fotografiat vechi? Cititi sfaturi despre cum se obtine cel mai bun aparat de fotografiat digital economisind banii dumneavoastra.

Loading

Alte articole

Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul compsv.ro ca sa primesti stiri prin email!

Subscribe Unsubscribe


Facebook Like

CSS valid! Valid XHTML 1.0 Strict