Te afli inHome / Alte tutoriale / Aparate foto / Fi atent cu preturile foarte ieftine

Fi atent cu preturile foarte ieftine

printati pagina print   font: image minus  image plus   messengercompsv   salveaza acest articol!compsv

Fiti atenti cand cumparati aparate foto digitale la preturi care par prea ieftine pentru a fi adevarate. In timp ce acest lucru cu siguranta nu se intampla mereu, unele companii incearca sa te momeasca cu o camera ieftina, doar pentru a va chinui cu oferte de pachete "de chilipiruri", care ar putea contine carduri de memorie sau baterii, aparate de filmat. Acesti dealerii pot pierde bani, daca ei vand doar aparatul de fotografiat digital, la pret de mare, dar prin vanzarea unui pachet pot profita.

Astfel, puteti incerca comanda doar aparatul de fotografiat, se poate aplica o tactica de presiune de vanzari, iar daca nu cumparati intregul pachet sau o garantie extinsa, brusc, aparatul de fotografiat digital este pe comanda intarziata sau va fi "disponibil la o data ulterioara". Intotdeauna umblati prin magazine si cumparati numai echipamente de la firme de incredere care stiti ca-i veti mai gasii mai tarziu, in cazul unor probleme.

Si acest sfat nu este de a spune ca toate ofertele de pachete sunt rele - asigurati-va sa cumparati doar ceea ce aveti nevoie.

 

Ti-a placut? Rasplateste-ne cu un like, pe retelele de socializare! Multumim :)

 

   

Alte articole:

  • Accesoriile aparatului foto digital

    Sfaturi utile pentru achizitionarea si utilizarea aparatului de fotografiat digital. Informatii despre memorie, cititoare de carduri, genti de camere, plus ponturi pentru obtinerea celor mai bune fotografii digitale

  • Cumpararea unui aparat foto digital. Sfaturi utile

    Cumpararea unui aparat de fotografiat digital pentru a începe distractia in lumea fotografiei digitale sau inlocuirea aparatului de fotografiat vechi? Cititi sfaturi despre cum se obtine cel mai bun aparat de fotografiat digital economisind banii dumneavoastra.

Loading

Alte articole

Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul compsv.ro ca sa primesti stiri prin email!

Subscribe Unsubscribe


Facebook Like

CSS valid! Valid XHTML 1.0 Strict