Te afli inHome / Alte tutoriale / Aparate foto / Inchide geanta

Inchide geanta!

printati pagina print   font: image minus  image plus   messengercompsv   salveaza acest articol!compsv

Mai ales daca esti pe drum, atunci cand realizati fotografii si de obicei se pune in geanta, aparatul de fotografiat, bateriile, lentilele, cardurile de memorie, etc, asigurati-va ca va inchideti geanta camera foto inainte de a va puneti in miscare! Inchideti tot, butonul lateral, etc. Aceasta poate dura cateva secunde de fiecare data cand umblii in geanta pentru a asigura totul daca este inchis si siguranta ulterioara, dar cateva secunde de pregatire este un timp petrecut bine.Alternativa este o deversare accidentala, si chiar o greseala te poate costa cateva sute de roni sau mai mult, in carduri de memorie rupte sau deteriorate, baterii, lentile,sau poate camera dumneavoastra in sine distrusa!

 

Ti-a placut? Rasplateste-ne cu un like, pe retelele de socializare! Multumim :)

 

   

Alte articole:

  • Accesoriile aparatului foto digital

    Sfaturi utile pentru achizitionarea si utilizarea aparatului de fotografiat digital. Informatii despre memorie, cititoare de carduri, genti de camere, plus ponturi pentru obtinerea celor mai bune fotografii digitale.

  • Cumpararea unui aparat foto digital

    Cumpararea unui aparat de fotografiat digital pentru a începe distractia in lumea fotografiei digitale sau inlocuirea aparatului de fotografiat vechi? Cititi sfaturi despre cum se obtine cel mai bun aparat de fotografiat digital economisind banii dumneavoastra.

Loading

Alte articole

Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul compsv.ro ca sa primesti stiri prin email!

Subscribe Unsubscribe


Facebook Like

CSS valid! Valid XHTML 1.0 Strict