Te afli inHome / Alte tutoriale / Aparate foto / Mergi si cumpara trusa de curatare

Mergi si cumpara trusa de curatare

printati pagina print   font: image minus  image plus   messengercompsv   salveaza acest articol!compsv

Daca cheltuiti cateva sute de roni pentru camere digitale, de ce sa nu mergeti mai departe si cheltuiti cativa roni in plus pentru "extra"?Un kit de curatare nu costa o gramada de bani, dar cu siguranta poate fi la indemana, daca obiectivul devine murdar. Stiu ca unii dintre voi s-ar putea gandi, "Eu voi primi un kit atunci cand am nevoie de unul".Ei bine, imaginati-va langa un loc pitoresc, in Muntii Stancosi, asta ar face o fotografie perfecta. Daca miscati aparatul de fotografiat digital, uitandu-va prin vizor sau ecran LCD, observati ca imaginea este neclara. Vrei mai degraba folosind camasa pentru a curata usor obiectiv, dar poate deteriora aparatul foto, folositi o perie suflanta pentru a face treaba buna.

 

Ti-a placut? Rasplateste-ne cu un like, pe retelele de socializare! Multumim :)

 

   

Alte articole:

  • Accesoriile aparatului foto digital

    Sfaturi utile pentru achizitionarea si utilizarea aparatului de fotografiat digital. Informatii despre memorie, cititoare de carduri, genti de camere, plus ponturi pentru obtinerea celor mai bune fotografii digitale.

  • Cumpararea unui aparat foto digital

    Cumpararea unui aparat de fotografiat digital pentru a începe distractia in lumea fotografiei digitale sau inlocuirea aparatului de fotografiat vechi? Cititi sfaturi despre cum se obtine cel mai bun aparat de fotografiat digital economisind banii dumneavoastra.

Loading

Alte articole

Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul compsv.ro ca sa primesti stiri prin email!

Subscribe Unsubscribe


Facebook Like

CSS valid! Valid XHTML 1.0 Strict