Te afli inHome / Alte tutoriale / Aparate foto / Mini trepiedul ajuta

Mini trepiedul ajuta

printati pagina print   font: image minus  image plus   messengercompsv   salveaza acest articol!compsv

Pe langa detinerea unui trepied de marime mare, ati putea dori sa luati in considerare un mini trepied. Ceva suficient de mic pentru a incapea in buzunar, altele un pic mai mari si se potrivesc bine intr-o geanta de aparat de fotografiat, trepiede mini ofera stabilitate rapida atunci cand se poate gasi o suprafata plana.

Cu mini trepied-ul puteti lucra bine atunci cand faceti fotografii obiectelor mici, asezate pe o masa, animale mici, flori (astfel incat sa puteti ajunge mai aproape de subiect si de a folosi un obiectiv macro), si a altor nevoi. Retineti ca, in timp ce aceste merg bine cu lumina camerei digitale, acestea nu pot fi in masura sa sustina SLR-uri digitale cu lentile grele atasate.

 

Ti-a placut? Rasplateste-ne cu un like, pe retelele de socializare! Multumim :)

 

   

Alte articole:

  • Accesoriile aparatului foto digital

    Sfaturi utile pentru achizitionarea si utilizarea aparatului de fotografiat digital. Informatii despre memorie, cititoare de carduri, genti de camere, plus ponturi pentru obtinerea celor mai bune fotografii digitale.

  • Cumpararea unui aparat foto digital

    Cumpararea unui aparat de fotografiat digital pentru a începe distractia in lumea fotografiei digitale sau inlocuirea aparatului de fotografiat vechi? Cititi sfaturi despre cum se obtine cel mai bun aparat de fotografiat digital economisind banii dumneavoastra.

Loading

Alte articole

Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul compsv.ro ca sa primesti stiri prin email!

Subscribe Unsubscribe


Facebook Like

CSS valid! Valid XHTML 1.0 Strict