Te afli inHome / Alte tutoriale / Aparate foto / Nu va lasati prinsi in Megapixeli

Nu va lasati prinsi in Megapixeli

printati pagina print   font: image minus  image plus   messengercompsv   salveaza acest articol!compsv

Megapixeli nu sunt totul atunci cand vine vorba de achizitionarea unui aparat de fotografiat digital. Un numar mai mare de megapixeli nu va insemna intotdeauna fotografii mai bune. In cazul in care o camera de 5 megapixeli are un obiectiv mai mare de una cu 8 megapixeli, ca 5-megapixeli, aparat foto digital poate crea mai clar imaginile.

De asemenea, exista multi alti factori de luat in considerare (exemplificate in ghidul cumparatorului). Cat de repede poti face fotografii (este nevoie pentru fotografiile legate de sport, in cazul in care actiunea este in miscare)?

Puteti sa modificati balansul de alb astfel facand fotografii cu aspect natural, in muzee? Are camera pre-programate modurile in a ajuta la fotografiere pe timp de noapte, portrete, focuri de artificii, peisaje, si mai mult?

 

Ti-a placut? Rasplateste-ne cu un like, pe retelele de socializare! Multumim :)

 

   

Alte articole:

  • Accesoriile aparatului foto digital

    Sfaturi utile pentru achizitionarea si utilizarea aparatului de fotografiat digital. Informatii despre memorie, cititoare de carduri, genti de camere, plus ponturi pentru obtinerea celor mai bune fotografii digitale

  • Cumpararea unui aparat foto digital. Sfaturi utile

    Cumpararea unui aparat de fotografiat digital pentru a începe distractia in lumea fotografiei digitale sau inlocuirea aparatului de fotografiat vechi? Cititi sfaturi despre cum se obtine cel mai bun aparat de fotografiat digital economisind banii dumneavoastra.

Loading

Alte articole

Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul compsv.ro ca sa primesti stiri prin email!

Subscribe Unsubscribe


Facebook Like

CSS valid! Valid XHTML 1.0 Strict