Te afli inHome / Alte tutoriale / Aparate foto / Optarea pentru inregistrarea vocei

Optarea pentru inregistrarea vocei

printati pagina print   font: image minus  image plus   messengercompsv   salveaza acest articol!compsv

Daca aparatul de fotografiat digital nu vine construit cu un microfon, poate doriti sa aduceti un inregistrator de voce, probabil, un recorder de voce mic digital care incape cu usurinta in geanta aparatului de fotografiat. In acest fel puteti inregistra continut despre o fotografie de care ai putea uita mai tarziu, sau poate esti intr-o excursie,si un ghid turistic mentioneaza un fapt interesant despre subiectul fotografiei pe care ati facut-o si care, ati dori sa va reamintiti mai tarziu. Daca faceti o multime de fotografii, puteti selecta,cauta prin fotografii create si ajuta la filtrarea fotografiilor pe zile, luni sau chiar ani ,dupa data lor initiala. Fara fotografii etichetate si notate, toate aceste amintiri cum ar fi acesti munti, cascade, si cabine din lemn tind sa arate la fel.

 

Ti-a placut? Rasplateste-ne cu un like, pe retelele de socializare! Multumim :)

 

   

Alte articole:

  • Accesoriile aparatului foto digital

    Sfaturi utile pentru achizitionarea si utilizarea aparatului de fotografiat digital. Informatii despre memorie, cititoare de carduri, genti de camere, plus ponturi pentru obtinerea celor mai bune fotografii digitale.

  • Cumpararea unui aparat foto digital

    Cumpararea unui aparat de fotografiat digital pentru a începe distractia in lumea fotografiei digitale sau inlocuirea aparatului de fotografiat vechi? Cititi sfaturi despre cum se obtine cel mai bun aparat de fotografiat digital economisind banii dumneavoastra.

Loading

Alte articole

Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul compsv.ro ca sa primesti stiri prin email!

Subscribe Unsubscribe


Facebook Like

CSS valid! Valid XHTML 1.0 Strict