Te afli inHome / Alte tutoriale / Aparate foto / Amintiti-va regulile din avion

Amintiti-va regulile din avion

printati pagina print   font: image minus  image plus   messengercompsv   salveaza acest articol!compsv

Va planificati o calatorie pe calea aerului şi va faceti griji cu privire la verificarea aparatul de fotografiat digital cu restul bagajelor dumneavoastră? Deşi mulţi oameni pot spune ca verificarea echipamentului este perfect în condiţii de siguranţă, dacă este posibil, încercaţi să luati aparatul de fotografiat digital, cu dvs. in avion pentru a va asigura că nu va fi deteriorat. Companiile aeriene au reguli legate de bagaj de mână, dar unele permit inca un element personal. O geanta la aparatul de fotografiat, se califică drept un element personal, astfel încât să puteţi lua un bagaj mai mic plus aparatul de fotografiat în avion cu tine.

Reţineţi că această regulă poate varia de la companie la companie, şi din cauza restricţiilor de greutate cele mai multe companii aeriene isi rezerva dreptul de a te obliga sa-ti verifice fiecare piesa din bagaj, deci verificaţi întotdeauna regulile de avion , în ceea ce priveşte bagajele, înainte de a zbura.

 

Ti-a placut? Rasplateste-ne cu un like, pe retelele de socializare! Multumim :)

 

   

Alte articole:

  • Accesoriile aparatului foto digital

    Sfaturi utile pentru achizitionarea si utilizarea aparatului de fotografiat digital. Informatii despre memorie, cititoare de carduri, genti de camere, plus ponturi pentru obtinerea celor mai bune fotografii digitale.

  • Cumpararea unui aparat foto digital

    Cumpararea unui aparat de fotografiat digital pentru a începe distractia in lumea fotografiei digitale sau inlocuirea aparatului de fotografiat vechi? Cititi sfaturi despre cum se obtine cel mai bun aparat de fotografiat digital economisind banii dumneavoastra.

Loading

Alte articole

Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul compsv.ro ca sa primesti stiri prin email!

Subscribe Unsubscribe


Facebook Like

CSS valid! Valid XHTML 1.0 Strict