Te afli inHome / Alte tutoriale / Aparate foto / Portofel pentru card / acumulator

Portofel pentru card / acumulator

printati pagina print   font: image minus  image plus   messengercompsv   salveaza acest articol!compsv

Un portofel mediu este o modalitate foarte buna de a stoca memoria camerei digitale intr-un singur loc, astfel te ajuta sa nu cauti prea mult timp prin geanta camerei foto. Dar despre bateriile AA NiMH?

Unii producatori fac buzunare pentru accesorii la geanta camerei foto digitale care pot stoca o pereche de carduri medii si un set complet de baterii NiMH, facand mai usor gasirea totul intr-un singur loc. Aici sunt cateva companii care produc astfel de produse; observam faptul ca acesti producatori au liste doar pentru scopuri informationale.

* Case Logic
* DigiCase
* HAMA
* Omega Satter
* Propix

 

Ti-a placut? Rasplateste-ne cu un like, pe retelele de socializare! Multumim :)

 

   

Alte articole:

  • Accesoriile aparatului foto digital

    Sfaturi utile pentru achizitionarea si utilizarea aparatului de fotografiat digital. Informatii despre memorie, cititoare de carduri, genti de camere, plus ponturi pentru obtinerea celor mai bune fotografii digitale.

  • Cumpararea unui aparat foto digital

    Cumpararea unui aparat de fotografiat digital pentru a începe distractia in lumea fotografiei digitale sau inlocuirea aparatului de fotografiat vechi? Cititi sfaturi despre cum se obtine cel mai bun aparat de fotografiat digital economisind banii dumneavoastra.

Loading

Alte articole

Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul compsv.ro ca sa primesti stiri prin email!

Subscribe Unsubscribe


Facebook Like

CSS valid! Valid XHTML 1.0 Strict