Te afli inHome / Alte tutoriale / Aparate foto / Unele efecte de filtrare sunt reproduse software, dar nu toate

Unele efecte de filtrare sunt reproduse software, dar nu toate

printati pagina print   font: image minus  image plus   messengercompsv   salveaza acest articol!compsv

Cu caracteristicile puternice disponibile in software-ul de editare, cum ar fi Photoshop, Photopaint, si Paint Shop Pro, ai putea crede ca fotografiile sunt lipsite de sens. Acest lucru nu este asa. In timp ce se pot reproduce efectele de culoare rosie (incalzire) si albastru (racire), software-ul filtreaza usor prin ajustarea curbei fotografice. De exemplu, filtrele de polarizare circulare ajuta la eliminarea incetiosarii fotografiei, ceea ce face sa nu dispara detaliile din fotografie. Fara a utiliza acest filtru pe suprafete reflectorizante in zilele insorite, retineti ca nici un software de editare foto nu poate restabili in detaliu cele care nu s-au inregistrat in imaginea finala. S-ar putea folosi tehnici de ghicit sau de clonare pentru a copia texturi dintr-o sectiune de fotografie la alta, dar rezultatele nu sunt perfecte.

 

Ti-a placut? Rasplateste-ne cu un like, pe retelele de socializare! Multumim :)

 

   

Alte articole:

  • Accesoriile aparatului foto digital

    Sfaturi utile pentru achizitionarea si utilizarea aparatului de fotografiat digital. Informatii despre memorie, cititoare de carduri, genti de camere, plus ponturi pentru obtinerea celor mai bune fotografii digitale.

  • Cumpararea unui aparat foto digital

    Cumpararea unui aparat de fotografiat digital pentru a începe distractia in lumea fotografiei digitale sau inlocuirea aparatului de fotografiat vechi? Cititi sfaturi despre cum se obtine cel mai bun aparat de fotografiat digital economisind banii dumneavoastra.

Loading

Alte articole

Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul compsv.ro ca sa primesti stiri prin email!

Subscribe Unsubscribe


Facebook Like

CSS valid! Valid XHTML 1.0 Strict