Te afli inHome / Games / Urmatorul PlayStation blocheaza jocurile folosite

Urmatorul PlayStation blocheaza jocurile folosite

printati pagina print   font: image minus  image plus   messengercompsv   salveaza acest articol!compsv

În ceea ce priveşte prima parte a acestui zvon, mai multe surse au declarat ca Orbis urmatorul PlayStation va fi in măsură sa blocheze anti-jocurile-folosite. Jocurile pentru Orbis vor fi disponibile prin intermediul blu-ray disc sau ca o reţea de descărcare PlayStation şi va fi blocat într-un singur cont de PSN. Jucătorii nu vor fi în măsură să eludeze sistemul rămas acestia vor fi nevoiţi să fie conectati la PSN

Persoana care achiziţionează un disc va fi limitată sau "o altă formă de restricţie a conţinutului." Aceste jucătorii vor fi nevoiţi să plătească o taxă pentru a debloca jocul complet, în funcţie de sursă.

În ceea ce priveşte compatibilitatea cu versiunile anterioare, Sony nu are planuri de a oferi un astfel de serviciu cu Orbis. Acest lucru ar putea marca o schimbare de abordare pentru Sony, precum PlayStation 2, PS3, şi PlayStation Vita au susţinut toate jocurile predecesorilor lor de la lansare, în unele formă.

Tipul de tehnologie care va rula pe Orbis planifica pentru un procesor AMD x64 şi capabil de a rula la o rezoluţie de 4096x2160 şi jocuri 3D de la 1080p. Acesta a fost anterior sugerat că PlayStation Orbis va fi alimentat de tehnologia AMD.

 

Ti-a placut? Rasplateste-ne cu un like, pe retelele de socializare! Multumim :)

 

   

Alte articole:

  • 10 jocuri minunate pentru BlackBerry PlayBook

    Iata zece jocuri mobile, multe dintre ele sunt gratuite, garantand distractia pe PlayBook-ul dvs. (Nota:Veti avea nevoie de un ID valabil, impreuna cu software-ul BlackBerry Aplicati World pentru PlayBook, pentru a descarca aplicatiile mentionate)

Loading

Alte articole

Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul compsv.ro ca sa primesti stiri prin email!

Subscribe Unsubscribe


Facebook Like

CSS valid! Valid XHTML 1.0 Strict